Viktoria rocks!

För ett tag sen annonserade vi att Viktoria Vidoomka kommer gästa StockholmInk Tattoo Studio. Hennes arbete har väckt stort intresse i Stockholm och väntelistan till hennes nästa gästsession i maj är redan full, så vi bestämde oss för att slänga upp ett par ord om henne och berätta mera om denna begåvade tatuerare.

Viktoria kommer från Ryssland, hon bor och jobbar i Siberia. Viktoria har ritat sen hon var barn och fick tidigt intresse av tatueringskonsten. Även fast hon är ganska ung, har hon redan tatuerat för 5 år, och lärt sig av bland annat Sherbakov Aleksey och Evgeny Pioneer – båda tatuerare med världsberömda namn. Jobbar oftast i realism,  älskar japanese traditional och utvecklas ständigt i sin skicklighet och stil. Viktoria är mycket motiverad och noga med detaljerna. Hennes tatueringar är unika, mycket färgstarka och väcker uppmärksamhet.

Vi på StockholmInk Tattoo är mycket glada och stolta att ha denna talang hos oss och hoppas att det blir många fler sessioner. Gå gärna in till gallerian för att se mera av hennes arbete.

Kommentarer inaktiverade.