Ändrade regler för bokning och konsultation

Efter ett halvår med konsultationsdagar för dem som ville besöka oss för att prata om sin tatuering har vi kommit fram till att detta tyvärr inte funkar för oss. Så därför avstår vi från drop-in på konsultationer fr o m den 13 februari 2016. Detta för att alla våra tatuerare är bokade varje dag och vi känner att vi inte kan erbjuda kunden som sitter och tatuerar sig den nödvändiga uppmärksamheten och tryggheten. Vi kan inte heller ge en bra konsultation för dem som har kommit in då tatueraren är begränsad i tid och måste först och främst jobba med sin kund. Vi strävar efter en väldigt trygg och öppen atmosfär här på studion, och drop-in har visat sig vara helt fel för oss. Utöver det ser vi att kunden ofta kommer in för en konsultation med en tatuerare som inte är närvarande för tillfället och känner sig besviken av att inte få svar på alla sina frågor. Vi vill som sagt hjälpa alla som vill göra en tatuering hos oss.

Därför måste vi nu be er alla som har frågor eller undrar om motiv och tatueringar att först kontakta oss genom formuläret på hemsidan eller direkt på nicepain@sthlminktattoo.se. De flesta frågorna går att lösa genom mail, men de som vill eller behöver en konsultation innan (till exempel när vi pratar om cover-ups eller stora projekt) kommer vi då boka in för en konsultation. Vi föreslår då en tid som passar både er och tatueraren som ni behöver prata med för att diskutera detaljerna i lugn och ro. Uppgifter vi behöver för att ge en preliminär konsultation per mail:

  1. Motiv (beskriv med ord eller skicka in referensbilder)
  2. Placering och önskad storlek
  3. Färg eller svart-vit

Vi återkommer med förslag om vilka tatuerare som passar för jobbet, pris- samt tidsinformation. Svar garanteras inom 36 timmar.

Vänligen observera att vi har rätt till att tacka nej till ett jobb om vi inte har en lämplig specialist. Vi ber er också att läsa igenom vanliga frågor och svar innan ni mailar.

Vi hoppas att det nya systemet kommer funka bättre för både dem som redan sitter och tatuerar sig och för dem som vill få svar på sina frågor och boka en tid.

Kommentarer inaktiverade.