Nyheter

Nytt namn – Alex Noir

I december är vi mer än stolta att presentera Alex Noir på SthlmInk Tattoo. Fantastiska färgfulla tatueringar i realism. Porträtt, kompositioner och så mycket mera! För att få info och boka tid med honom, släng iväg ett mail till oss med en beskrivning av vad du vill göra så hjälper vi dig inom kort.

Några dagar kvar med Eugene Tokmakov i september

Eugene har ett par dagar kvar i september för tatueringar i styliserad realism i hans egen stil. Skissen för tatuering ritas upp för hand, så är du ute efter en väldigt individuell stil som ingen annan i den ultra tatuerade Stockholm har – välkommen att boka tid till slutet av september! Gå in på ”Kontakta oss” och släng in ett mail med vad det är du är ute efter, skicka gärna med referensbilder om du har det så ger vi dig all nödvändig info!

Tatuerare sökes

Vi har för inte så länge sedan renoverat klart ett stort rum och fått en rejäl utökning av arbetsytan. Därför söker vi idag efter en tatuerare som kan bli del av vår familj. Vi söker efter en erfaren och skicklig artist som älskar sitt jobb, har egen kundkrets och höga standard för hygien...

Read more

New school av Pavel Gusarov

I höst har vi många nya spännande tatuerare hos oss på SthlmInk. En av dem är Pavel Gusarov, som levererar realism samt grym new-school stil hos oss i November. Kika på hans verk och maila oss vid intresse!